Pentru clienți mulțumiți și afaceri prospere, oferă apă purificată HoReCa cu purificatoare de apă

Oricine știe că apa este lichidul vital care ne menține nu numai hidratați, ci și în viață. Așadar, ne dorim mereu că consumăm o apă curată, proaspătă, răcoritoare, pentru sănătatea noastră generală. Deci, dacă ai o afacere în domeniul ospitalității, cum alegi să oferi o apă purificată HoReCa clienților tăi? Instalezi purificatoare de apă în restaurantul, hotelul sau barul tău.
Apă purificată HoReCa – pentru experiențe culinare excepționale
Industria HoReCa, care se referă la hoteluri, restaurante și servicii de catering, este foarte strictă. Ca să ai parte de clienți fericiți și care să te recomande mai departe, e nevoie de servicii ireproșabile și de calitate excepțională a ceea ce oferi.
Apa joacă un rol crucial. Atât pentru hoteluri și pensiuni sau facilități de cazare, cât și pentru restaurante și baruri sau afaceri de catering. Totul începe de la apă. Lenjeriile care sunt spălate și prosoapele de oferit oaspeților trebuie să fie impecabile. Mâncarea care este gătită și suprafețele care sunt curățate, la fel. Însă și apa de băut pusă la dispoziție trebuie să fie pură și curată.
Apa pe care o oferi trebuie să fie potabilă și lipsită de mirosuri neplăcute, impurități și clor. Experiențele clienților tăi referitor la afacerea pe care o conduci trebuie să fie ireproșabile. De ce? Pentru ca tu să rămâi în top pe piață. Pentru o apa purificata HoReCa alege purificatoare de apă profesionale.
Un purificator de apă pentru industria HoReCa este un sistem de filtrare special conceput pentru curățarea apei de impurități, metale grele și microbi. Acesta este un dispozitiv care nu ar trebui să lipsească din niciun hotel, restaurant, bar, cafenea sau din alte unități din domeniul ospitalității. Tehnologiile folosite de aceste aparate reușesc să elimine o serie de contaminanți din apa de la robinet.
Poate fi vorba de bacterii precum Giardia sau Criptosporidium, dar și de metale grele, clor și impurități. În plus, te scapă și de gustul și mirosul de clor, dar și de rugină sau particule nevăzute cu ochiul liber.
Avantaje ale instalării de purificatoare de apă în industria ospitalității
- Apa va avea un gust mai bun. Gândește-te la cafele și ceaiuri delicioase, apă plată curată și proaspătă și preparate culinare savuroase. O apă purificată chiar poate face diferența. Și un dozator de apă cu sistem de filtrare poate ajuta.
- Aparatura electrocasnică va fi protejată. Știai că apa dură poate duce la depuneri de calcar în aparatele pe care le folosești în afacerea ta? Fierbătoarele, cratițele și oalele de gătit, ceainicele și alte electrocasnice, pot fi afectate în mod real, ca să nu mai amintim de felul în care pot arăta din cauza apei tari.
Apa cu calcar le va reduce rezistența, dar va avea un impact și asupra mâncării și băuturii preparate cu ajutorul lor. Apa filtrată, în schimb, este mai moale și previne problemele acestea.
- Imaginea brandului tău va fi îmbunătățită. Oferind mereu o apă purificată clienților tăi arată că îți pasă de sănătatea și satisfacția lor. Iar asta va duce mai apoi la recenzii bune, recomandări și clienți fericiți. diferența va fi sesizabilă în cifra ta de afaceri.
- Costurile vor fi reduse. Când oferi ce-i mai bun celor care apelează la tine pentru serviciile pe care le pui la dispoziție, se va vedea nu doar în încasări. Pierderile de asemenea vor fi reduse. Iar costurile aferente reparațiilor sau schimbărilor de echipamente și ustensile vor fi mult mai aproape de zero.
De asemenea, vei elimina nevoia de a se mai achiziționa apă îmbuteliată, care să fim serioși, te poate costa ceva mai ales când te ocupi de o afacere din industria HoReCa.
la noi găsești purificatoare pentru o apă purificată HoReCa în diferite forme și pentru diverse domenii de activitate. Alege un purificator de apă cu filtru antibacterian și ioni de argint sau un purificator de apă cu osmoză inversă și ai grijă de clienții și afacerile tale.